Friday, 12 August 2011

Al-Kisah Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara'

Assalamualaikum, sblum sy mendetailkan penceritaan sy, sy nk tny anda sume, knlkah anda akan makhluk Allah bernama Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara'?x knl?ke wat2 x knl..hehe..btw,sy sbg umat Islam yg prihatin dgn fenomena skrg neyh, yg mne org sewenang2nya menghina Islam, Allah dan Rasul. dan yg plg mnyedihkan ia dtg dri org Islam itu sndiri,astaghfirullah.semoga Allah mmberi hidayah pd makcik neyh spy bertaubat dan kmbali ke pgkal jln sblm dijemput Allah bertemuNya.

So,sape sbnrnya Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara' neyh?makcik jual kuih karipap kah?makcik jual putu mayam kat bazar kah?itu x bnr sme skali,huu..ok2,seyes. makhluk neyhla yg telah mngeluarkan berbagai2 statement kt fesbuk dan blognyer yg jelas2 menghina Allah dan rasul, mempertikai perlembagaan Malaysia berkaitan agama rasmi dan hukum hakam Islam.kalo korg neyh ade keimanan dan jati diri Islam yg kukuh,korg ble nanges kalo bce post2 de yg mmg melukakn hati seluruh umat Islam. menurut pendedahan dri sbuah blog, Gaysec.Org, makcik neyh name de Nor Arlene Tan bt Khalid, umur bru 26 tahun tu.nak tgk gmbr de?xpyhla,korg nk tgk korg gugel la sndiri..

Statement fesbuk Arlene Tan yg jelas menentang perlembagaan ttg agama Islam



Statement2 brani mati makcik kat twitter de,nak nanges jer ble bce..

Dan terbaru, dr sumber blog DenaiHati.Com, si makcik neyh kuarkan statement penafian de, de ckp de bkn Makcik yg femes neyh..

Beta.my : ”I am saddened by this situation as this is really a sick act by a bunch of people who love to simply accuse without any proof. For the record, I am absolutely not Sitt Wuzura and I have never known this person before. I was not even aware about this issue until 3 days ago where I got an alert by some facebook friends that I was being wrongfully accused. The first time I ever read her blog was also 2 days ago when I had to show evidence to the police. For your information, I have made a police report against Gaysec and anyone else for the wrongful accusation, for posting my personal details in public, and for encouraging the public to harrass me, including making death threats at me. Dear friends, please let us spread the truth during this holy month where it is not merely avoiding from eating and drinking, but most importantly avoiding from spreading lies and fitna, as well as seeking truth and enlightenment.


Haha,pape ajerla.kalo smpai btul2 trbongkar rhsia tu brula taw langit tinggi rendah.tu nsb bek Allah x trunkn trus bala kat dunia,kalo x mmg neraka plg dlm la ko wahai makcik.tp papepown, bnda neyh msh di peringkat siasatan oleh pihak polis,tp xpela..lg sng nk bongkar sape dalang sbnrnye kn?semoga Allah tunjukkan sape sbnrnya di pihak bnr, si Arlene Tan neyh ke or GaySec crews.doa yg di sini moga makcik cpt2 la brtaubat,dunia kte dah x lme,nth esok lusa Allah cabut nyawa,esok lusa mne taw Allah trunkn kiamat kte mne taw kn?so ingatan jgak bt dri neyh dn kwn2,siapkan dri kte utk brtemuNya sblm kte ''siap'' dkerjakan Munkar Nakir dlm kubur,nauzubillah.

Pen off!

No comments:

Post a Comment

Para Pengikut

TINGGALKAN JEJAK ANDA

Kotak Pencari